Varianter2018-12-13T13:54:56+00:00

Premium Appelsinjuice

30 cl.75 cl.1 l.5 l.

House of Juice friskpresset juice er håndtappet af friske kvalitetsråvarer og er rig på antioxidanter, næringsstoffer som A-, C- og E-vitaminer.

Vores juice er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

En af årsagerne til at den friskepressede juice er ekstra velsmagende, er at appelsinerne modner på træerne inden plukningen i Portugal og afsendelsen til København.

Inden afsendelsen fra Portugal får appelsinerne et vandbad.Vand er den eneste overfladebehandling appelsinerne modtager, så der er ingen pesticiderester eller andre kemikalier at spore i appelsinerne.

Før håndtapningen bliver appelsinerne delt i halve, hvilket minimere udvindelsen af bitterstofferne som sidder i skralden. Efter tapning har den friskepressede appelsinjuice en holdbarhed på 7 dage.

Appelsin 100%

Citronjuice

1 liter.

Citronjuice er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

Holdbarhed 7 dage.

Citron 100%

Ingefærjuice

1 liter.

Ingefærjuice er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

Holdbarhed 21 dage.

Ingefær 100%

Limejuice

1 liter.

Limejuice er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

Holdbarhed 7 dage.

Citron 100%

Lime/æblejuice med ingefær

1 liter.

Lime/æblejuice med ingefær er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

Holdbarhed 7 dage.

Æble 70%
Ingefær 25%
Lime 5%

Havtorn/æblejuice med ingefær

1 liter.

Havtorn/æblejuice med ingefær er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

Holdbarhed 7 dage.

Æble 70%
Ingefær 25%
Havtorn 5%

Pink
Grapejuice

1 liter.

Pink grapejuice er helt uden tilsætningsstoffer og for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, bliver juicen ikke pasteuriseret.

Holdbarhed 7 dage.

Pink Grape 100%